"High-tech special" nyiptakeun brand "Beijing" ka hareup ngeunaan Beijing Auto Show Grup BAIC

Dina acara Internasional Otomatis Internasional Shanghai, Grup BAIC nggawa anggotana, kaasup Beijing Auto, Beiqi New Energy, Kendaraan Kendaraan Off-Road, Hainachuan, Changhe Automobile, Beiqi Yinxiang, sareng para mitra Daimler ... Maca deui