Tarjamahkeun basa asli anjeun

kabijakan privasi

Inpo naon urang kumpulkeun?

Urang ngumpulkeun informasi ti anjeun lamun anjeun ngadaptar dina situs urang, nempatkeun hiji urutan atawa ngalanggan newsletter urang.

Lamun susunan atawa ngadaptar dina situs urang, sakumaha luyu, anjeun bisa jadi dipenta pikeun nuliskeun ngaran anjeun, alamat surélék, alamat milist atanapi nomer telepon. Anjeun bisa kitu, didatangan situs urang anonim.

Naon ieu kami nganggo inpormasi anjeun?

Salah sahiji informasi urang kumpulkeun ti anjeun bisa dipaké dina salah sahiji cara di handap ieu:

Ngolah transaksi

Inpo anjeun, naha publik atawa swasta, moal dijual, disilihtukeurkeun, dibikeun, atawa dibikeun ka sagala parusahaan lianna pikeun alesan wae sama sekali, tanpa idin Anjeun, lian ti pikeun tujuan express di delivering produk dibeuli atawa layanan dipénta.

Pikeun ngirim surelek periodik

Alamat surélék anjeun nyadiakeun keur ngolah urutan, bisa dipaké pikeun ngirim Anjeun informasi jeung apdet pertaining ka urutan anjeun, sajaba narima informasi warta parusahaan, apdet, produk atawa jasa patali occasional, jsb

Catetan: Upami iraha wae maneh hoyong unsubscribe tina parentah unsubscribe narima surelek kahareup, urang diantarana wincikan di handap unggal surélék.