Tarjamahkeun basa asli anjeun

Kawijakan ngabalikeun duit

mulih
Kawijakan kami lasts 30 poé. Mun 30 poé geus Isro ku saprak pameseran Anjeun, hanjakalna urang teu bisa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa tukeur.

Pikeun ngalengkepan anjeun balik deui, urang merlukeun hiji resi atanapi bukti pameseran.

Refunds
Sakali anjeun balik deui geus narima sarta inspected, urang bakal dikirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Urang ogé bakal ngabéjaan tina persetujuan atanapi tampikan ti ngabalikeun duit Anjeun.
Mun anjeun disatujuan, teras ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda aslina pembayaran, dina jumlah nu tangtu poé.

refunds telat atanapi leungit
Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.
Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.
Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.
Lamun geus rengse sadayana ieu jeung anjeun masih teu nampi ngabalikeun duit anjeun acan, mangga ngahubungan kami di lfotpp@outlook.com.

Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktu butuh pikeun produk Anjeun disilihtukeurkeun ngahontal anjeun, bisa rupa-rupa.