Tarjamahkeun basa asli anjeun

LFOTPP bijil

Shenzhen Huahao Electronic Komunikasi Co., Ltd. didirikan dina 2014.
Ieu mangrupakeun perusahaan tinggi-tech komprehensif integral tina R & D, produksi jeung penjualan.
Produk utamana dibagi kana asesoris 3C digital, éléktronika otomotif, patempatan otomatis, produk nu patali otomotif.
Simkuring boga brand kami sorangan: LFOTPP, sertifikasi EU internasional, AGC Asahi Kaca sarta laporan SGS.

sertifikasi EU

lfotpp

AGC Datar Kaca

LFOTPP

SGS Laporan

LFOTPP