Tarjamahkeun basa asli anjeun

forester nu dicampurkeun dina test panjang, sabab kuring resep jeung nulis deui

Désémber 25, 2018

forester nu dicampurkeun dina test panjang, sabab kuring resep jeung nulis deui

Kapan ieu mah anak, nya éta waktu nalika Subaru jeung Mitsubishi maréntah ka WRC. Kuring oge suspenseful ku Subaru. Sanggeus gawe, forester ogé modél paling terhormat ti tingkat kuring di SUV kompak, jeung jenis ieu reueus nyaeta pamikiran sagemblengna rasional. Kusabab forester geus salawasna jadi SUV panghadena jeung saimbang dina level.Seeing kieu ieu, anjeun bisa jadi hariwang yén evaluasi mah mobil ieu bakal alus tur hébat.

Mangga beristirahat assured, sabab gambaran mimiti generasi ieu foresters henteu alus. Di New York Otomatis Tembongkeun dina mimiti 2018, abdi mimiti disaksian release anak, nu rada nguciwakeun.

Kituna, upami eta teu bisa ngarobah pikiran kuring dina genep bulan kaliwat, abdi bakal ogé ruthlessly dikenyang eta dina wanda cinta jeung tanggung jawab jero. Mangga beristirahat assured.This waktos urang ngagaduhan model luhureun forester anyar, 2019 2.0i andalannya pinter Vérsi EyeSight. Sababaraha babaturan teu resep urang ka ngukur luhur, dina kanyataanana, ieu téh bener alus sarta goréng.

Sanajan modél jual utama rujukan langkung, tapi lamun teu ngukur luhur, loba fungsi henteu alus, nilai anu teu patut Mayar keur éta, kumaha urang kenal?

Anjeun nyarios yes.I yakin yén loba babaturan kedah kawas abdi, teu pisan wareg jeung parobahan tina generasi ieu foresters, utamana ti tingkat statis, parobahan na nu bener punten keur kecap "transformasi" jeung "anyar", nyebutkeun yen parobahan pertengahan istilah bisa jadi leuwih Katuhu, dina hal ieu, batur sapagawean kuring ogé ménta wakil produsén urang salila drive uji, sarta jawaban anu pohara metot.

panalungtikan pabrik percaya yén pamakéna leuwih wareg jeung desain foresters, jadi robah kieu ngan geus nyieun parobahan minor. Gagasan sentral desain anu keur nyaimbangkeun jeung tetep dina piringan dasar.

Desain di hareupeun mobil sabenerna alus, sarta éta rada nyugemakeun. Sanajan kitu, bentuk tina "cakar yuyu" tina taillights estu inconsistent kalawan sakabeh mobil, sarta teu cocog foresters anu dina gambaran tina jalur.

Ideu desain interior kénéh sami. Rupa-rupa konfigurasi tur mintonkeun aub dina nyetir téh sadayana rengse ku layar leutik di luhur, sedengkeun layar badag handap nyaéta ngan jawab sistem hiburan. Najan kitu, pikeun jadi sababaraha taun, nu layarna badag di handap geus salawasna lacked nu "rasa aslina". Ngan sanggeus geus dipaké éta bakal Anjeun yakin yén éta téh hiji aslina.

Klik na Meuli asesoris produsén mobil, harga borongan




Ninggalkeun comment hiji