Tarjamahkeun basa asli anjeun

Huaxia ngumbara janten praktisi pangembangan kulon

Oktober 11, 2019

Dina rapat Rapat Komunikasi Perjalanan Wisata 2019 China, Huaxia Travel ngabagi rencana rencana pangwangunan sareng prestasi sareng kamajuanana, sareng ngabahas topik-topik panas sapertos pangwangunan wilayah kulon, kawijakan Belt and Road, sareng cara perjalanan di mangsa nu bakal datang. "Mofan Travel", "Mofan Express" sareng "Huaxia 318", anu disebarkeun pisan di kota-kota kulon, mangrupikeun "trident brand star" anu Huaxia ngumbara ngarobih pasar barat sareng parantos nampi perhatian sareng pangakuan.

Sapanjang sami, Huaxia Travel ngiringan ngandelkeun téknologi calakan berarti laun-laun sadar évolusi ekosistem layanan anu disambungan tina merek perjalanan unilateral ka kota multilateral, sareng pamustunganana ngalengkepan halangan industri tina ranté nilai ékologis énggal anu ditutup dina nangtung sareng nangtung anu énggal adegan. .

Nyiptakeun daur siklus anu hadé pikeun daur kahirupan kandaraan

Huaxia Travel bahu tanggung jawab sajarah ngeunaan transformasi BAIC Group tina perusahaan manufaktur tradisional pikeun jasa manufaktur sareng perusahaan inovatif. Dina transformasi konstitusi énggal anyar, industri mobilna terus ngiringan wates industri, sareng dumasar kana penyambungan ranté nilai konsumen, Huaxia Travel ngalaksanakeun kasempetan ieu pikeun gancang muka peta pos-pasar sorangan. dina pola persaingan konsumen anyar.

Huaxia Travel museurkeun kana strategi pangembangan "Travel + Nilai-Ditambahkeun", nyandak pamekaran jero tina pamandangan perjalanan salaku gelung katutup, ngaleungitkeun kauntungan saing inti tina Huaxia Travel, sareng ngirangan ngajakan waktos, mobil jaringan , logistik imah kota, paméran pariwisata, perawatan kaséhatan Platform layanan perjalanan komprehensif pikeun skéma sadaya-perjalanan sapertos nyetir jalan kaluar, di sabudeureun strategi MSX2.0, perjalanan Huaxia ogé ngajantenkeun pamutahiran énggal taun ayeuna, sareng namina merek perjalanan salaku jabatan Mofan, sareng namikeun nami jasa nilai-ditambah salaku Huaxia. sistem. Di handapeun sistem merek Mofan, éta kalebet dina waktos berbagi-waktos ngenalkeun béntang brand-Mofan, brand logistik héjo kota-Mofan Express, panyalindungan mobil resmi-Beijing perjalanan, jaringan mobil mobil-mobil Mofan, mobil sewa mobil -Mofan mobil sewa, sareng. merek mobil mobil kadua anu badé ngamimitian - mobil mobil Mofan, industri mobil kadua anu fokus dina pembuangan efisien anu kadua dina model industri perjalanan, kanggo ningkatkeun pangalaman mobil perjalanan mobil pangguna anu biasa industri mobil dileupaskeun.

Ngaliwat tata perenah strategis China Travel, merek Mofan parantos ngawangun liputan barang manned sareng sarat, nyetir diri sareng nunggang, sipil sareng pejabat, sewa jangka pondok, nyéwa waktos sareng sewa jangka panjang, ngaliput produksi ngaropéa modél payun-tungtung pikeun jasa perjalanan dugi mobil anu dipaké Sistem solusi perjalanan anu lengkep sareng pamandangan anu ngadalikeun siklus murni dina siklus kahirupan wahana anu éfisién.

Dina matriks bisnis jasa Cina Travel, "Hua Xing Xing Da" nyertakeun unit jasa panorama konsultan pamasaran, konperénsi sareng paméran, perjalanan bisnis sareng pariwisata adat pribadi. "Huaxia Health" mangrupikeun konsultan kaséhatan anu khusus sareng dokter swasta, pendaptaran janjian, sareng perawatan médis di luar negeri. "Huaxia 318", anu nyéépasi nyetir diri nyetir jalan modél pangpayunna, nyayogikeun pilihan anu pangsaéna pikeun nyetir lintas-nagara di daérah Pan-Western kalayan nyetir jalan kaluar-jalan, pituduh perjalanan, angkot, nyalametkeun médis sareng usulan sanés anu sanés. jasa, sareng giat promosi budaya cross-nagara Cina sareng budaya nyetir diri. Saatos ningkatkeun paningkatan merek, desain strategis sakabéh Huaxia Travel langkung jelas, sareng langkung gampang ngeusian pikiran para pangguna sareng ngawangun matéri kategori matriks.

Ngaganggu kasempetan pikeun ngabagikeun masalah kauntungan na perjalanan sareng perjalanan. Panon hareupeunana ngajantenkeun ngaluncurkeun pasar raya otomotif. Fokus kana dua klaster bisnis inti tina "perjalanan + nilai-ditambah jasa", sareng perkawis waktos janten titik awal, ruang layanan platformna ditambihan, digabungkeun sareng pamutahiran konsumsi sareng konsumsi. Trend pasar bédana pembédaan nilai bakal ngagabungkeun merek pamisah waktu "Mofan Travel", merek jasa nyetir diri jalan kaluar "Huaxia 318" sareng merk logistik urban "Mofan Express" pikeun ngahasilkeun pangaruh link bolong pikeun para pangguna di Langkaplancar Cina. Nyayikeun solusi jasa setop "Internet + Transportasi + Pariwisata" nyilangan kota sareng skenario.

Minangka modél demonstrasi dina peta ékspansi China Travel, Southwest China parantos nanemkeun sajumlah jalma, artos sareng bahan pikeun ngokolakeun tanaga kinétisér anyar pikeun perjalanan di Kulon. Nalika sadar ékspansi pasar di wilayah kidul-kulon, éta bakal ngabantosan wilayah kidul-kuloneun pikeun ngokolakeun titik pertumbuhan anyar, nyiptakeun énergi kinétik anyar, sareng ngadegkeun sistem industri kompetitif internasional dina hal héjo sareng karbon low, ékonomi dibagikeun, industri perjalanan modéren ranté, sareng ékspansi kasempetan padamelan.

Nalika nyarioskeun ngeunaan cara ngabebaskeun perkawis masalah sharing, Hua Dian, sekretaris panitia partai sareng manajer umum Huaxia, nyarios yén aya "tilu gunung gedé" dina widang perjalanan anu dibagikeun, biaya ngayakeun kandaraan, asuransi sareng operasi operasi sareng biaya perawatan. Perjalanan Huaxia tiasa ngandelkeun kaunggulan sumberdaya Grup BAIC pikeun ngirangan biaya ngayakeun kendaraan, ningkatkeun kustomisasi kendaraan sareng metode pangurangan, sareng ningkatkeun konfigurasi anu diperyogikeun pikeun kendaraan anu dikirangan pikeun ngirangan konfigurasi pikeun ngahontal modél ngaropéa eksklusif. Dina widang asuransi, Perjalanan China netepkeun pikeun ngoptimalkeun rencana asuransi sareng perusahaan asuransi hilir, sareng terus-terusan ngirangan biaya tina hal asuransi sareng jinis asuransi. Dina operasi sareng pangropéa, gumantung kana kaunggulan operasi calakan sareng sistem pusat pamantauan China, langkung ilmiah sareng akurat pikeun ngahontal pangrojong operasional sareng paréntah sareng ngirimkeun, maksimalkeun efisiensi operasional sareng ngirangan biaya operasi.

Ngabentuk pangaruh patokan pikeun bintang pangembangan kulon

China Travel nuju mingpin di wilayah kidul-kulon kalayan tilu merek béntang utama tina "Mofan Travel", "Mofan Express" sareng "Huaxia 318" pikeun ngamajukeun pamekaran industri perjalanan di daérah kulon.

Ayeuna, "Mofan Travel" parantos nanemkeun kendaraan 40,000, kota operasi 49, sareng 3.8 juta anggota anu kadaptar. Éta parantos dibuka toko 1,352 di daérah kidul-kulon na dioperasikeun kendaraan 5,110. Éta ukur nyertakeun Chengdu dina "Mofan Travel". Langkung ti toko 300 sapertos Wucheng District, Qidu District, Xindu District, Longquanyi District, Shuangliu District, Wenjiang District sareng Pengzhou parantos dijantenkeun kana pasar kidul-kulon.

Kusabab ngadegna di 2019, tim nyetir mandiri barat bumi parantos dilaksanakeun dina operasi 1400 sasar kendaraan khusus di Sichuan, Tibet, Qinghai, Gansu, Shaanxi, Guizhou, Yunnan, sareng propinsi-kota sanés. Diperkirakeun yén dina lima taun, jumlah kendaraan anu operasi di 12 propinsi barat bakal ngahontal 10,000, sareng skala sareng operasi jaringan parantos kalaksanakeun.

"Mofan Express" mangrupikeun perpanjangan panganyarna sareng énggal-énggal énggal na Huaxia anu "Mofan" séri merek perjalanan. Éta dilantik salaku panyadia jasa operasi logistik dayeuh énergi anyar, sareng parantos janten kakuatan strategis penting pikeun pangembangan industri perjalanan China di daérah kidul-kulon. Nyayogikeun solusi pikeun kepuasan kabutuhan perjalanan angkutan pakotaan di Southwest China. Dina ayeuna, éta parantos nyayogikeun jasa logistik perkotaan pikeun usaha leutik sareng sedeng sareng pangguna individu di kota 8 kalebet Chengdu, kalayan jumlah kendaraan 1,725.




Ninggalkeun comment hiji