Tarjamahkeun basa asli anjeun

Ngeunaan Mercedes-Benz GLE 【LFOTPP】

Januari 05, 2019

Ngeunaan Mercedes-Benz GLE

The anyar Mercedes-Benz GLE boga kabeungharan inovasi. Contona, dina aktif Sistim gantung E-aktif awakna kontrol dina dasar 48-volt nyaeta dunya munggaran. Bari sistem bantuan nyetir nyandak hambalan sejen maju jeung Active gaul-na-balik mantuan. interior nu mangrupa malah leuwih lega tur nyaman, sareng baris korsi katilu sadia on pamundut. Sistem infotainment boga layar nu leuwih gede, mangrupa full-warna tampilan sirah-up kalawan resolusi 720 x 240 piksel jeung MBUX Interior Asisten, nu bisa mikawanoh gerakan leungeun sarta panangan sarta ngarojong karsa operasi. Desain exterior teu ukur exudes ayana sarta kakuatan, tapi ogé susunan hiji standar anyar pikeun aerodynamics di bagean SUV. The GLE bakal nampa rupa sakabéhna anyar mesin on peluncuran pasar di 2019 mimiti. The 4MATIC anyar ensures agility hébat dina jalan jeung kinerja punjul kaluar lagu keok. Eta ka tahap salajengna hiji colokan-di varian hibrid ku rentang utamana panjang bakal ditambahkeun kana portopolio drive.

"The GLE némbongkeun iconic design Mercedes-Benz bari sésana leres mun karakter na salaku hiji off-roader," nyebutkeun Gorden Wagener, Kapala Desain Officer di Daimler AG. "Jeung Babasan desain na eta sampurna embodies filsafat design urang tina purity sensual, sahingga ngalambangkeun méwah modern. Interior The asalna karesep na ti jelas antara desain mewah tur elegan jeung luhur-tech digital tina sistem MBUX urang." The anyar Mercedes-Benz GLE boga aerodynamics pangalusna dina ruas na, ku inohong CD tina 0.29.

Mercedes-Benz GLE 300 d 4MATIC tetep handap sagala wates émisi

The GLE 300 d 4MATIC kalawan 180 kW (245 hp) jeung 500 Nm disadiakeun salaku solar opat-silinder ti kulawarga engine ayeuna. Hatur nuhun jang meberkeun dimekarkeun téknologi kontrol émisi, anu kuat opat-silinder tina mesin kulawarga Om 654 modern tetep handap sagala wates émisi temp Euro 6d malah dina nungtut kaayaan nyetir jeung kaayaan lingkungan. Ieu kahontal ku hiji selektif katalitik réduksi (SCR) converter tambahan kalawan katalis amonia dieunakeun (naék) dina saluran haseup tina GLE.

highlights téhnologis séjén tina solar opat-silinder ngawengku:

  • Sistim durukan nu stepped-mangkok dingaranan bentuk tina reses durukan di piston nu,
  • mangrupakeun kombinasi antara hiji blok mesin aluminium sarta pistons baja,
  • ditingkatkeun NANOSLIDE® palapis tina tembok silinder,
  • dioptimalkeun airflow dina asupan & knalpot sisi,
  • dua-tahap ngecas ku leutik tinggi-tekanan sarta turbocharger-tekanan low gedé disusun dina runtuyan
  • a intercooler cai-to-hawa na
  • pamakéan kaopat generasi umum-rail suntik kalawan tekenan nepi ka 2500 bar.

engine bensin genep silinder: electrification Sistematika

The Mercedes-Benz GLE 450 4MATIC salaku modél bensin munggaran dina peluncuran pasar ieu Powered by hiji mesin genep silinder M 256 di-jalur sacara sistematis electrified kalawan téhnologi 48-volt (digabungkeun peluncuran pasar: kinerja Anak data: 270 kW (367 hp) sarta 500 Nm of torsi, ku 250 Nm salajengna ngeunaan torsi na 16 kW / 22 hp sadia via EQ naekeun leuwih perioda pondok. The terpadu starter / alternator (ISG) nyaéta jawab fungsi hibrid kayaning EQ naekeun atawa recuperation tanaga, bari sahingga tabungan suluh nu saméméhna ditangtayungan pikeun téhnologi hibrid-tegangan tinggi.

ISG eliminates butuh hiji sabuk drive pikeun komponén ancillary di hareup mesin nu ngurangan panjang na sakabéh. Desain langsing bareng jeung separation fisik asupan / knalpot, nyiptakeun spasi keur deukeut-mesin knalpot aftertreatment. The 48-volt dina dewan catu daya fungsi teu ngan pamakéna kakuatan tinggi kayaning pompa cai jeung hawa-udar compressor, tapi oge Starter generator Integrated (ISG), nu ogé suplai énergi pikeun batréna ku cara maké recuperation énergi kacida efisien .

Salapan gears pikeun shifts gear nyaman jeung efisien

Dina sakabeh varian tina GLE anyar, kakuatan anu dikirimkeun ku transmisi otomatis 9G-TRONIC. Babandingan sumebar lega gears hiji ka salapan ngamungkinkeun hiji réduksi jelas atra dina speed engine sarta mangrupakeun faktor decisive balik tingkat tinggi efisiensi energi jeung kanyamanan numpak. Efisiensi sakabéh tinggi ieu reflected dina ékonomi suluh. Disingget shift jeung respon kali mastikeun spontanitas optimum digabungkeun jeung parobahan gear outstandingly rata. Utamana dina modeu manual Islam jeung mode S, 9G-TRONIC responds geuwat sarta ngaronjatkeun nyetir pelesir.

Kanyamanan gearshifting utamana alus tina transmisi otomatis 9-speed mangrupa hasil ukuran éksténsif. Ieu kaasup sistem kontrol langsung novél nu nyandak pondok, parobahan gear bieu atra. Kombinasi kembar-turbin damper torsional jeung téhnologi pendulum centrifugal dina torsi converter ensures kanyamanan drive beredar. Hiji tambahan, pompa minyak transmisi listrik diaktipkeun di operasi mimitian / eureun, mastikeun hiji suplai dasar kana elemen kontrol jeung actuators. Waktu reureuh diantara kahayang pikeun mindahkeun dipareuman jeung gerakan sabenerna éta kandaraan urang diréduksi ku pompa minyak transmisi listrik.

Dina modeu nyetir eco, fungsi gliding assists ukuran ékonomi suluh aktif supir urang. Nalika suku supir urang daun akselerator nu, mesin durukan geus decoupled ti sistem drive na ngalir di idling speed. wahana gulungan keur jarak measurably leuwih panjang batan lamun dina ngaleut ka. Nalika akselerator nu keur depresi deui, éta sambungan antara engine sarta drive Sistim ieu ulang ngadegkeun.

Sabot nyetir situasi jeung muatan tingkat batre ngidinan, mesin durukan geus decoupled ti drivetrain jeung switched kaluar, supaya kendaraan tiasa basisir kalawan bébas ( "gliding"). Ieu ngawengku shifting midiyeum kana posisi netral, kukituna ngurangan karugian sered di drivetrain nu. The starter-alternator fungsi minangka hiji drive listrik tur mantuan manjangkeun fase gliding hémat énergi. Salila deceleration, énergi kinétik ti wiwitan-generator dirobah jadi kakuatan listrik ( "recuperated") sakumaha luyu jeung situasi nyetir na dipaké pikeun ngecas batré.

Utamana ditéang jeung hal mindahkeun anyar kalawan torsi on Paménta, perbédaan nu jélas antara individu dina jalan modus nyetir kanyamanan, Olahraga sarta Olahraga + (ngan ditéang jeung eABC) nyaéta perceivable na selectable ku customer nanaon. Karakteristik kandaraan bisa variatif ti nétral / slight understeer katuhu nepi ka oversteer slight na controllable.

Gantung na rem: Surefooted duanana sareng mareuman jalan

The anyar Mercedes-Benz GLE nawarkeun pilihan tilu sistim gantung. Dina versi dasar, nu gantung karek dimekarkeun nyaéta baja-sprung. Dina pamundut hiji ogé karek dimekarkeun AIRMATIC gantung hawa jeung adaptif Damping System Plus (Iklan +) nyaeta aya. Salaku alternatif pamungkas, anu 48 V anyar onboard electrics ngawenangkeun hiji inovasi gantung utama pikeun standar pangluhurna: E-aktif awakna kontrol. Sistem ngerem keur GLE anyar ogé geus undergone hiji pamutahiran évolusionér jeung nu jauh leuwih kuat.

Sagala versi gantung bagikeun hareup sarua jeung arsitéktur as pungkur - tiap geus napel subframe a sahingga doubly papisah bodyshell nu. The arah tina leungeun steering na housings as anu leuwih badag batan di generasi saméméhna. Babarengan titik langkung kaku dimana gaya hasilna tina réspon kabayang téh diwanohkeun, ieu considerably ngaronjatkeun Geter tur numpak kanyamanan.

The gantung kabayang hareupeunana nyaéta wishbone gantung ganda jeung wishbone luhur mangrupakeun posisi luhur, nu pedah perjalanan spring lamun nyetir kaluar-jalan. Kabéh leungeun kontrol transverse jeung Puhu curuk steering mangrupakeun komponén aluminium ngajalin beurat-dioptimalkeun anu lampu beurat tur rigidity nyadiakeun kondisi idéal pikeun noises rolling low. Rarancang anyar anu as hareup ensures bubuka misah tina gaya longitudinal jeung gurat, nu pedah duanana dinamika wahana sarta kanyamanan gantung.

Opat-link gantung pungkur adopts konsép versi harita, tapi geus maju salajengna kalawan hormat ka beurat, kanyamanan gantung, dinamika wahana sarta kanyamanan Geter. leungeun kadalina oge lolobana aluminium: kontrol kabayang téh ku aluminium matak wishbone handap sarta aluminium ngajalin rod strut luhur, sakumaha ogé hiji camber strut luhur sepré baja.

Hareup jeung axles pungkur nu dirancang pikeun nampung sakabeh tilu sistim gantung, sarta dimensioned ambéh maranéhanana bisa Cope jeung komo stresses hardest di operasi kaluar-jalan. The AIRMATIC hawa gantung jeung E-aktif varian awakna kontrol ngawengku kamungkinan clearance taneuh adjustable dina modeu nyetir béda. The gantung baja geus nyadiakeun kompromi saimbang antara kanyamanan gantung tinggi na dinamika wahana aman.

Standar pikeun kanyamanan: AIRMATIC gantung hawa kalawan damping adaptif

Alami nu pilihan AIRMATIC gantung hawa bisa ngalakukeun hal malah hadé, sabab eta responds utamana sensitively sarta geus terpadu kontrol tingkat kalawan kamampuhan pikeun rupa-rupa nu clearance taneuh nurutkeun kaayaan nyetir. Ieu ngagabungkeun gantung hawa bellows kalawan adaptif Iklan + -dampers anu ciri bisa pinuh otomatis variatif dina unggal kabayang individu, dina duanana komprési jeung rebound tahap. Ngagunakeun sistem sensor canggih tur algoritma, anu dampers bisa diatur pikeun réspon damping béda nurutkeun kondisi beungeut jalan. Mun hiji halangan anu disetir leuwih ku ngan hiji kabayang, upamana damper tos disetel pikeun ciri lemes pikeun ngurangan népana jolt ka sesa as, sarta ku kituna ka kompartemen panumpang.

Di as hareup cinyusu jeung dampers anu housed dina hiji strut gantung, tapi aranjeunna misah di as pungkur. Salaku Mercedes-Benz kahiji, AIRMATIC Sistim gantung hawa ngabogaan circuit hawa katutup nu bisa ngangkat sarta nurunkeun gantung beuki gancang, bari operasi kalawan kirang noise. pompa kasebut didorong ku motor listrik 400 W.

Sajaba ti mere supir kamampuhan pikeun nyieun pangaluyuan nu sorangan ka clearance taneuh jeung pilih modus nyetir, sistem kadali AIRMATIC migunakeun sistim sensor canggih tur algoritma pikeun nganalisis kaayaan nyetir na nyieun pangaluyuan otomatis. Di jalan tol, contona, eta lowers mobil ku 15 mm guna ngadegkeun kaayaanana pangsaena pikeun nyetir kaamanan di speeds tinggi.

pilihan lega: nyetir modus keur sareng mareuman-jalan operasi

Ku milih mode nyetir Olahraga, supir permanén bisa nurunkeun taneuh clearance ku jumlah sarua, sarta ku saloba 25 mm Olahraga + mode. Ieu nurunkeun ieu keur ngayakinkeun hiji puseur handap graviti, sahingga ngamungkinkeun para stabilitas luhur sarta agility. Nalika nyetir kaluar-jalan, versi baku tina AIRMATIC ngamungkinkeun ngaronjat 60 mm clearance taneuh.

The pilihan ON & offroad pakét nyandak tilu nambahan béda dina clearance taneuh: ku 30, 60 atawa malah 90 mm. Kadali nu clearance taneuh nalika kaluar-jalan nyokot sauntuyan parameter séjén kana rekening, misalna uphill inclines sarta wahana urang as artikulasi.

Lamun supir milih clearance taneuh lamun cicing atawa on move, hiji flashes lampu kontrol dugi ka tingkat dipilih geus ngahontal. Mun hiji clearance taneuh diangkat teu dibatalkeun ku supir lamun wahana anu di jalan, sistem kontrol gantung lowers nu gantung gumantung speed pikeun mastikeun ciri nyetir aman sepanjang waktos.

AIRMATIC nawarkeun ciri salajengna praktis pikeun mempermudah loading na unloading dina kompartemen bagasi: tungtung pungkur bisa lowered ku 50 mm via switch misah di kompartemen bagasi. fungsi dina ieu kumaha dinonaktipkeun lamun a trailer disambungkeun.

Fungsi AIRMATIC bisa diperpanjang malah satuluyna jeung E-aktif gantung awakna kontrol inovatif.

Sistim ngerem: dimensi Komo leuwih badag

Rem tina GLE anyar geus sacara sistematis ningkat. Dina garis kalawan ngembangkeun salajengna ngeunaan suspénsi, rem disc anu kiwari leuwih badag sarta ngukur nepi ka 400 mm diaméterna. Ti kaluaran engine of 200 kW luhur, nu Cakram marake pungkur ogé ventilated internal. linings marake badag kabeh buleud mastikeun deceleration hadé kalawan ngurangan maké. Dua-piston floating callipers tina rem hareup nu desain leuwih badag sarta leuwih kaku. Ieu ngakibatkeun jarak ngerem pondok, stabilitas arah hadé lamun ngerem sarta hirup operasi panjang pikeun ngagem bagian.

Jeung pakét Téknik ditéang jeung E-aktif awakna kontrol, hiji sistem ngerem malah leuwih kuat ku genep piston rem disc calliper dibereskeun nyaéta sadia dina kombinasi kalayan kombinasi kabayang / ban husus dina ukuran 21 inci atawa leuwih.

The marake parkir di GLE anyar ieu dioperasikeun listrik, sarta ngagunakeun calliper kombinasi marake. Lamun switch na ka kénca handap dina switch lampu usaha Rotary on dasbor dipencet jeung dilaksanakeun di speeds luhur 4 km / h, ieu initiates ngerem darurat anu henteu dipigawé ku marake parkir tapi ku rem layanan, sarta dipirig ku aktivasina tina sistem bahya warning.

Bodyshell jeung desain lightweight: The perangna pikeun beurat idéal

Hiji awak wahana kudu sanggup sagala hal: dissipating énérgi salila kacilakaan hiji bari tetep sél panumpang sakumaha undeformed sabisa, ngajaga vibrations na noises jauh ti interior nu, sahingga nyatu spasi keur panumpang jeung fitur kanyamanan. Dibikeun kabeh syarat ieu, éta atra yén hiji bodyshell SUV teu kaci flyweight a. Acan eta kedah beuratna sakumaha saeutik-gancang. Ieu merlukeun deal agung usaha, sajumlah compromises - jeung loba pamanggih anu alus.

Kalawan rigidity tinggi na, anu bodyshell tina GLE anyar ngajadikeun kontribusi utama pikeun nohonan standar nuntut pikeun dinamika wahana, kanyamanan noise, ditanggap kualitas jeung kaamanan kacilakaan. Ieu ngandung harti yén loba komponén na kudu ngahijikeun sababaraha fungsi nu maksa syarat tinggi, bari handap prinsip konstruksi lightweight modern, ka hareup-buktina.

jawaban perenahna dina kombinasi-kakuatan tinggi lambar baja jeung bahan lightweight pikeun majelis mana ieu achieves atribut dimaksud, sarta dina dimensioning optimum jeung géométri sadaya komponen. Contona, dina bonet tur hareupeunana jangjang tina anyar Mercedes-Benz GLE téh tina lambaran aluminium, nu konsol shock absorber di hareup jeung axles pungkur nu aluminium diecast jeung anggota samping di pungkur anu sawaréh bertulang kalawan aluminium diecast. Anggota hareup-tungtung ngawengku panels organo inovatif.

panels precision-dipasangan kalayan ketebalan bahan variabel

Pikeun kahiji kalina, ti assembly lanté sél panumpang migunakeun disebut tailored, digulung panels kosong. panels ieu téh digulung ka thicknesses béda, jadi yén réngsé, komponén dipencet boga ketebalan témbok idéal di unggal wewengkon. Ieu ngandung harti yén thicknesses témbok tinggi ngan lumangsung tempat nu bener diperlukeun - dina GLE anyar ieu di wewengkon éta torowongan puseur nu ngabentuk tulang tonggong tina panel lanté sarta greatly pangaruh teh rigidity of bodyshell dina kacilakaan a.

Sababaraha bala béda nurutkeun kana variasi modél, ku kituna Cope jeung beurat wahana béda jeung mesin outputs bari sésana sakumaha lampu-gancang. Tungtung pungkur ieu diwangun dina tilu varian béda pikeun tumut kana akun konfigurasi sakaligus korsi pungkur béda.

Keur rigidity greatest mungkin, komponén bodyshell anu keur bagian paling kabeungkeut na titik-dilas, sarta flanges ngahubungkeun bagian nu dirancang pikeun ngidinan ngagabung kalayan tegangan minimal ambéh tolerances antara panels anu katembong nalika assembly. bodyshell anu dihasilkeun nya kitu torsionally kaku nu sanajan hateup aperture badag pikeun ngidinan pikeun pilihan panorama sunroof ngageser, éta nawarkeun deui lalawanan ka pasukan torsional ti éta sahiji modél harita.

Dina waktu nu sarua, jeung tingkat parabot sami, anu bodyshell tina GLE anyar teu heavier ti éta generasi saméméhna sanajan ngabogaan wheelbase panjang sarta panjangna sakabéh substansi gede, sarta sanajan geus dirancang pikeun minuhan substansi langkung stringent sarat tina tés kaamanan AS / NCAP na EuroNCAP.

Dina sagala, tabungan beurat 62 kg geus kahontal pikeun versi solar opat-silinder nu GLE anyar, contona, dina ngabandingkeun kana miheulaan na ku standar saluyu pakakas. Rupa-rupa ukuran design lightweight geus dijieun kieu mungkin:

  • paningkatan dina proporsi aluminium tina tilu nepi ka 5.5 persén,
  • paningkatan dina proporsi-kakuatan tinggi / steels panas-kabentuk,
  • ngagunakeun métode gabung leuwih canggih, kaasup beungkeutan napel dina awak-di-bodas teh,
  • konsép tingkat beban fleksibel,
  • korsi dioptimalkeun,
  • a réduksi dicirian dina beurat engine,
  • a drivetrain torek jeung
  • tuan rumah ronjatan ka titik di jéntré, kayaning sistem marake kalawan callipers aluminium marake atawa anggota hareup-tungtung dijieunna tina panels organo.

Ieu substansi ditingkatkeun teh nilai utiliti anu GLE anyar liwat atribut kayaning panjang badag wahana dina wheelbase panjang, ngaronjat 30 kW dina kakuatan mesin, patuh kacilakaan luhur jeung standar NVH jeung standar émisi luhur luyu jeung WLTP bari ngajaga sarua beurat wahana kotor. Sajaba ti éta, wengkuan baku pakakas geus ngalegaan nepi ka kaasup tailgate otomatis, kaméra reversing, headlamps LED sarta kaayaan-of-nu-seni infotainment dua "mintonkeun 12.3.

Nelepon ka Aksi >> >> LFOTPP Mercedes GLE (W 166) / Mercedes GLS (X 166) papayung layar navigasi




Ninggalkeun comment hiji