Tarjamahkeun basa asli anjeun

"High-tech special" nyiptakeun brand "Beijing" ka hareup ngeunaan Beijing Auto Show Grup BAIC

Oktober 19, 2019

"High-tech special" nyiptakeun brand "Beijing" ka hareup ngeunaan Beijing Auto Show Grup BAIC

Di 2019 Shanghai International Auto Show, Grup BAIC nggawa anggotana, kalebet Beijing Auto, Beiqi New Energy, Kendaraan Off-Road Beiqi, Hainachuan, Changhe Automobile, Beiqi Yinxiang, sareng para mitra Daimler sareng Hyundai ka Shanghai Konvénsi Nasional sareng Pusat Pameran. . Aula 4.1, ngaluncurkeun sababaraha prestasi strategis anyar sapertos BAIK Group "Tinggi, Anyar, Khusus", merek "Beijing", BJ40 City Hunter Edition, Beiqi New Energy EX3, sareng Beijing Auto Zhida.

"Ngadeg dina jandéla anu kantos-robih dina jaman ayeuna, nangtung dina bédana parobihan anu parantos teu aya salami saratus taun, Grup BAIC nyandak inisiatif pikeun nyandak inisiatif sareng ngamangpaatkeun tren pikeun ngaluncurkeun sora anu paling kuat dina jaman pangwangunan masa depan kalayan strategi 'luhur, anyar sareng khusus'! " Dina dinten éta, BAIC Group ngayakeun strategi "High, New, Special" sareng konperénsi pembaharuan merek "Beijing". Xu Heyi, sekretaris Panitia Partai sareng Pupuhu Grup BAIC, ngatur pidato, anu jelas-jelas nunjuk paméré utama paméran BAIC Group. Luhur, anyar, khusus. "

Mobil Interior Bagian

"Tinggi, anyar, khusus" - Maca BAC Group urang

"luhur, anyar, khusus" ti dieu nyaéta arah pamekaran sakabéhna tina Grup BAIC saluyu sareng kabutuhan pangembangan kualitas luhur saprak asup ka jaman anyar. Kalayan kamajuan gancang tina sagala rupa daérah bisnis BAIC Group, penyuluhan "High, New and Special" parantos terus-terasan sareng diperpanjangna. Dina acara otomatis taun ieu, téma paméran Beiqi Group béda, fokus dina "luhur, anyar sareng khusus", sareng ngagambar pola jelas pikeun pangwangunan.

"High" hartosna manufaktur luhur, produk luhur sareng merek luhur. Atas nama BAIC Group, éta komitmen pikeun ngamajukeun pangwangunan kualitas luhur sareng narékahan pikeun ngahontal kualitas sareng merek. Anyar, BAIC Group ngayakeun acara "ARCFOX Brand Night" anu hébat di Shanghai, sacara resmi ngabebaskeun ARCFOX, merek énérgi anyar luhur di Cina. Di Shanghai Auto Show, BAIC Group dibuka tempat paméran mandiri sareng nunjukkeun ARCFOX tilu produk anu ngareureuwas ARCFOX-GT sareng jalan jalan, ARCFOX ECF Konsep. Nyandak "Breaking in Realm" salaku dalil na, urang bakal nyiptakeun tilu nilai inti éstétika anu henteu terbatas, téknologi berorientasi manusa sareng pangalaman pamungkas. ARCFOX mangrupikeun hiji mobil mobil énggal anu énggal tinggi anu ngiringan prestasi pamungkas sareng desain inovatif, sareng parantos janten mérek promosi produk sareng tata perenah BAIC Group. Praktek penting jaman éra kendaraan énergi anyar 2.0 ogé awal era wahana énergi anyar 2.0 anu dipimpin ku BAIC Group kalayan merek tinggi-end.

"Anyar" hartosna nguatkeun kapasitas kanggo inovasi bebas, nyepetkeun prosés énergi énggal, sareng ajeg promosi "dua roda" kanggo jaringan calakan sareng énergi énggal. Waktos ieu, Beiqi New Energy bakal nyandak démo anyar modél SUV listrik murni EX3 sareng ngecas nirkabel. EX3 mewarisi sistem kakuatan Darwin inténsif tilu kakuatan, layar ngalayang cerdas, basa cerdas, nyetir cerdas, lima sambungan jaringan cerdas, bakal mendingan pangguna pangalaman perjalanan calakan. Téhnologi ngecas nirkabel Anyar Anyar Energi ngasongkeun émisi langsung tanaga tina lébar peluncuran taneuh kana papan panampi listrik, anu nyayogikeun tanaga batre sareng ngaleungitkeun garis sambungan fisik. Pangguna ngan kedah klik dina layar kontrol tengah atanapi aplikasi mobile pikeun ngaktipkeun ngecas nirkabel. Di hareupna, sistem pangecas nirkabel ieu bakal digabungkeun sareng fungsi parkir otomatis pikeun ngahontal parkir cerdas sareng ngecas otomatis.

Mobil Interior Bagian

Salaku tambahan, ngurilingan téknologi jaringan énergi anyar sareng intelijen, BAIC Group ogé ngalaksanakeun presentasi anu beunghar sareng pinuh: Beijing Otomotif ngaluarkeun produk énggal, Beijing Auto Zhida, kalayan pamutahiran kakuatan, nilai sareng intelijen anu lengkep. Beijing Auto ogé nyangking sababaraha pangalaman interaktif ka pamirsa ngalangkungan alat pangalaman VR interaktif, alat kabin hiburan alat, drive listrik murni, sareng pidéo hibrida hibrida. Institut Penelitian Beiqi ngalaksanakeun strategi pangembangan "Dolphin +", antrian nyetir otomatis, C-V3X, jalan raya otomatis-nyetir HWP, parkir valet AVP salaku eusi tampilan, sareng ngalaksanakeun tampilan kreatif dina témbok téknologi cerdas téma. Bei Na Chuan, minangka komponén industri platform BAIC Group, parantos nunjukkeun bahan hampang anu penting pikeun kandaraan énergi énggal.

"Husus" mangrupikeun kauntungan tina kamekaran béda. Atas nama BAIC Group, éta bakal ngalegaan sistem koordinat sajarah pikeun masa depan, ngamajukeun ciri-ciri hébat anu "kulawarga jalan kaluar" kalayan inovasi, sareng narékahan ngadamel kutub kamekaran ciri. Minangka kakuatan utama usaha kendaraan off-road China, Beijing nyebrang-nagara henteu ngan ukur janten kakuatan padet anu pésta sareng nagara tiasa dipercaya, tapi ogé mertahankeun jabatan utama di pasar luar-jalan Cina. Dina awal taun ieu, Grup BAIC ngadegkeun Perusahaan Kendaraan Off-Road Beiqi. Dina acara otomatis, merek "Beijing" dileupaskeun, sareng BJ40 City Hunter Edition diawalan sakaligus. Séri langkah-langkah strategis hartosna yén Beijing SUVs bakal pinuh ngéngingkeun mobil jalan off Beiqi anyar kalayan operasi terpadu. Perjalanan jaman.

"Beijing" - "Mobil anu mimiti tina jalan luar China" Huanxin dimimitian dina konperénsi peremajaan merek "Beijing", Xu Heyi, sekretaris panitia partai sareng pupuhu BAIC Group, ngumumkeun yén merek "Beijing" nyaéta mewarisi sajarah "kulawarga cross-nagara" Getihna bakal masihan era énggal konotasi "kahirupan sareng pareum jalan"!

Konsép anyar "Beijing" nyaéta: mawa kualitas militer sareng gen téknologi dikumpulkeun ku Beiqi Off-road satengah abad ka, pikeun nyiptakeun "brand pertama off-road Cina" salaku visi, "ngan ukur silang-nagara sareng teu aya watesna,, ngadamel "eksplorasi · ekstrim" Pangalaman diluar jalan nyiptakeun budaya cross-nagara anu luar biasa.

Tujuan strategis merek "Beijing" nyaéta pikeun nerapkeun "stratégi tinggi, anyar sareng khusus" pangembangan strategis "pangembangan, khusus, khusus sareng khusus", sareng janten "Cina nomer 1 sareng Global Leading" merek kendaraan luar jalan. Pikeun ngudag pangalaman luar jalan, peminat anu mikaresep kahirupan cross-nagara, sareng jalma anu ngagaduhan kompleks lintas silang anu masihan pangalaman jalan luarna anu paling utuh.

Pikeun ngahontal tujuan strategis di luhur, merek "Beijing" bakal fokus kana opat diménsi kinerja, produk, téknologi sareng pangalaman, sareng narékahan ngadamel kaunggulan inti:

Mimiti, ngabéréskeun prestasi anu ekstrim. Fokus kana usaha anu saé pikeun kualitas militer, ngandelkeun basis produksi kendaraan off-jalan profésional, saluyu sareng militér, sistem standar profésional, ngaleungitkeun pameunteu anu jauh sareng tahan jauh.

Anu kadua nyaéta ngadamel produk pamungkas. Ngalangkungan tradisi genetik anu hadé tina mimiti-jalan kandaraan luar negeri Cina, dumasar kana pangwangunan platform, urang bakal terus ningkatkeun seri produk "2-4-6-8 / 3-5-7-9" ngahontal militer , Spésialisasi, modifikasi, sareng panél urban. Pareuman jalan sareng produk sanésna nutupan sakumna.

Anu katilu nyaéta inovasi téknologi ekstrim. Ngadelkeun mimiti lembaga panalungtikan kendaraan luar angkasa domestik, éta bakal ngalaksanakeun terobosan inovatif di sabudeureun téknologi pangropéa luhur sareng téknologi anu motong. Dina waktos anu sami, éta bakal nyepetkeun aplikasi fungsi sambungan jaringan cerdas sareng teras ningkatkeun enrichement téknologi opsional dumasar kana ruangan luar jalan sareng skenario anu sanésna.

Kaopatna nyaéta nyiptakeun pangalaman pamungkas. Terus ningkatkeun integrasi kamampuan produk sareng jasa pangwangunan, ngamajukeun ngadegna ékosistem off-road, sareng beroperasi dina modeu inovatif sapertos acara profésional, kota jalan-jalan, sareng klub luar jalan pikeun nyiptakeun pangalaman ékonomi luar jalan.

Salaku tambahan, Beijing Palang-Nagara bakal taat ka prinsip "manpaat kabuka sareng silih" sareng ngamajukeun kerjasama sareng win-win kerjasama sareng seueur mitra kualitas. Dinten ayeuna, kerjasama strategis antara Grup BAIC sareng Project Éksplorasi Aerospace-Sastra Cina mangrupikeun eksplorasi kerjasama penting antara dua sisi dina inovasi téknologi sareng pamekaran strategis.

Teu aya wates pikeun kreasi kerah, sareng masa depan langkung ngajangjikeun. BAIC Group bakal nyandak merek "Beijing" salaku kasempetan énggal pikeun nerapkeun strategi "tinggi, énggal sareng khusus", sareng ngamajukeun palaksanaan energi anyar anu komprehensif sareng cerdas berkomunikasi "dua roda" pikeun nyiptakeun kahirupan anu langkung saé sareng pitulung. . Kamajuan industri mobil Cina nyumbangkeun hikmah sareng kakuatan anyar.

Mobil Interior Bagian




Ninggalkeun comment hiji