Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

Mobil Sampah Mobil Global Global | Kantong Mobil Mobil | Asesoris Ték Asép Sunandar Sunarya

  • 🚖 Tas Sampah Mobil Cocog sareng Model Aksesoris Tesla Y, Éta ogé Mobil Pangsaéna sareng Mobil Paling Umum sareng Popular.
  • 🚖 Magnet Adsorption Anu katutup, Opat Magnet Ngalih Ditutup Anu Kaget Adsorption. Anjeun tiasa Nutupan Sampah Sampah kalayan Leungeun Cahaya pikeun nyegah sampah tina Bau.
  • 🚖 Pamulihan Velcro Pungkur Mungsun, Henteu Gampang Gugéd, Cocog sareng Gancang. Desain Klip, Gampang Clamp sareng Fix Kantong Plastik Terbangun.
  • 🚖 Kulit Jieunan, Kotor sareng Manté-tahan , Bahanna Kulit Jieunan anu bermutu tinggi , anjeun Rakan atanapi Panumpang Bakal Ngabersihan Bersih sareng Kantong Sampah Luhur dina Mobil anjeun.
  • 🚖 Ulah Cegah Kaki, Henteu Ngangkut Spasi, Ngagantung Deui Kursi, Gampang Masang. Nyeuseuh Leungeun dina Mobil, Kantong Plastik Panyungsi Henteu Peryogikeun Ngeunaan Aliran Cecair.
$ 16.98 USD
ukuran
kuantitas
- +

rincian


Mobil Sampah Mobil Global Global | Kantong Mobil Mobil | Asesoris Ték Asép Sunandar Sunarya

Mobil Sampah Mobil Global Global | Kantong Mobil Mobil | Asesoris Ték Asép Sunandar Sunarya

Mobil Sampah Mobil Global Global | Kantong Mobil Mobil | Asesoris Ték Asép Sunandar Sunarya

Mobil Sampah Mobil Global Global | Kantong Mobil Mobil | Asesoris Ték Asép Sunandar Sunarya

Mobil Sampah Mobil Global Global | Kantong Mobil Mobil | Asesoris Ték Asép Sunandar Sunarya

Mobil Sampah Mobil Global Global | Kantong Mobil Mobil | Asesoris Ték Asép Sunandar Sunarya

Naha Urang Peryogikeun Kantong Sampah Mobil?

1. Jandéla Beungeut Hégal: Ngalungkeun Objék kaluar tina Jalan Raya nyaéta Bahaya sareng Haram.
2. Sampah jajan: Jajanan Didahar dina Mobil, sareng Teu aya Tempat kanggo Masakan Bungkusan Sampah.
3. Runtah: Runtah dina Mobil, Beresih dina Mobil.
Kantong Sampah Mobil: Panyumputan kapasitas uwuh sampah, Adsorption Magnet sing Leungit Ditutup, Ngurangan Bau Sampah. Kulit Ponggawa, Tahan-tahan sareng Kotor, Anjeun Rakan atanapi Penumpang Bakal Ngabersihan Bersih sareng Kantong Sampah Luhur dina Mobil anjeun.



Kantong Mobil Sampah Saatos Jualan-jasa: ✍️✍️✍️

1. Upami anjeun teu puas kana produk kami atanapi parantos maréntahkeun barang anu lepat. Punten terangkeun heula ku ngirim pesen atanapi e-mail. Kami bakal ngawalon anjeun dina 24 jam sareng nawiskeun anjeun jasa anu saé.
2. Upami anjeun puas kana produk kami, punten tinggalkeun eupan balik pikeun anjeun produk atanapi ulasan produk. Kami ngahargaan dukungan anjeun.
3. Sateuacan anjeun ngantunkeun tanggapan négatip, mangga ngahubungi kami heula ngeunaan masalah anjeun sareng kami bakal ngabales ka anjeun ASAP pikeun manggihan cara anu pangsaéna pikeun méréskeunana. >>> lfotpp@gmail.com