Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

Panggantian Mobil Mobil Pangganti-Pangalusna Nyambungkeun Mobil Universal Universal-Bantuan Ngaganggu Lamaeun Nyétang dina jarak jauh

  • 💖Car Armush Cushion Jangkungna Laras: Anjeun Tiasa Ngaluyukeun Pikeun Cocog Jangkungna Anjeun, Éta ngabantuan Anjeun dina nyetir Langkung Pikaman.
  • 【Catet: Cocog Universal kanggo ampir Sadaya Modél Mobil is Henteu Kéngingkeun Mobil sareng Handbrake.QUANTITY: 1 Piece.】
  • 💖Car Gerbang Laras Laras Laras: dijieun tina PU High sareng Bahan ABS, Anti Goréng sareng Gampang ngabersihan, Dekorasi Mobil Elegan sareng Mewah. Nalika anjeun Henteu Hoyong Nganggo Cai, Anjeun Bisa Ngaleueup sareng Ngaluyukeun Baffle, Nya Teu Tempat Spasi
  • 💖Car Armush Sbow Cushion Sehat Lengan Sareng sareng pergelangan anjeun: Dukungan Lanjut Panyangga Ieu Énggal Ngabantosan Pikeun Jalan Raya Long Jalan Raya, Éta Bisa Ngabereskeun Supir Lengan sareng pigeulang, Ngurangkeun kacapéan
  • 💖Car Armrest Elbow Cushion Pad Tambahkeun Panyimpen: Dukungan Gerbang Ieu Cocok Anu Cocog Pikeun Anu Anu Anu Henteu Kaserang Kaserang, Éta Dipasang Ku Kotak Panyimpen Anu Boga Masang Pikeun Pasang Barang Leutik Lain: konci, Koin, Kartu sareng Cellphone Dllc, Éta Ngémutan Spasi
  • 💖Car Support Siku Kalangan Parantos Gampang Di pasang: Ieu Sambutan Sambungan Angkatan Gerbang dina Gap Antawis Kursi Supir sareng Angkatan Konsol, Gampang dipasang.No Drills sareng lem, Cukup Pasih Deui Dina Armrest Anjeun, Sokong Gerongsang Siku Ngeusi Keusikna Gap Rampung

$ 42.68 USD $ 67.89 USD
warna
Kulit Hideung sareng Garis Hideung
Kulit Hideung sareng Jalur Beureum
Kulit Hideung sareng Garis Bodas
Brown Kulit
Kulit Bodas Aprikot
kuantitas
- +

rincian


Pangalusna Ngarojong Dukungan Panangan Mobil Universal

Pad Gerbang Universal
Pad Gerbang Universal
Pad Gerbang Universal
Pad Gerbang Universal

Fungsi: Bantal angkatan mobil didamel tina Memori anu ngeusian yén suqashs henteu aya bentukna, ngaleungitkeun tekenan, supados awak karasa santai sareng nyaman.eel santai sareng santai.

INVENTION AUTO COZY: Pad panangan mobil gaduh desain érgonomik énggal anu nyayogikeun hiji kanyamanan ekstrim anu ngadukung kana panangan, sampurna pikeun jalma anu kaserang paritis dina perawat atanapi nyetir waktos anu panjang unggal dinten kalayan kacapean pigeulang.

PREMIUM MEMORY FOAM PADDING: Kami ningkatkeun pangisi pikeun bahan busa memori kualitas pikeun ngajamin umur jasa anu panjang, ngajaga bentukna sareng ngiringan bentukna saatos gancang saatos ekstrusi, kiriman hébat sareng pangiriman.

INSTALASI HASSLE-GRATIS: kusyen kurungan kulit tengah mobil bantosan gampang dipasang dina tutup konsol sareng dua tali elastis tanpa ngageser, anjeun tiasa nyaluyukeun panjang pikeun cocog sareng naon waé jenis konsol.

UNIVERSAL: Tali anu santai tina kendat konsol tengah pas pisan ku konsol tengah mobil ukuran ukuranana.

Kulit Hideung sareng Garis Bodas

panangan kulit mobil

Kulit Hideung sareng Garis Hideung

ngagantian konsol pusat mobil

Kulit Hideung sareng Jalur Beureum

bagian konsol tengah

Brown Kulit

Pangalusna Mobil Gerbang Universal

Warna Putih Aprikot (Punten numutkeun produk nyata , gambarna gaduh warna anu sakedik béda.)

Pad Gerbang Universal