Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

Panutup layar Honda CRV Panutup 2017-2020 | Anti Lampu biru | 9H karasa | Leungeun Dénca

❤ PRECISE FIT Honda CRV Navigation Screen Protector , Khusus pikeun : 2017-2020 Honda CRV Protector Screen 7-Inch
❤ Versi ditingkatkeun - Cahaya Anti biru, Anti Glare, Jaga Panon Anjeun.
❤ sababaraha pertahanan téhnologi. Bertulang kaca keur dua kali jauh kakuatan salaku alternatif non-tempered sarta lalawanan éféktif ngalawan goresan sarta sidik.
❤ HD & lemes Toel Rarasaan, jadi gampang pikeun ngabersihan, ngan hipu ngusap.
❤ VISUALS jelas tur garing. Masang panutup layar moal mangaruhan kamampuhan warna, ikon ukuran na layar toél tina tampilan GPS Anjeun. Ieu ngan bakal tetep aman ti lebu, goresan, minyak, jeung cai jeung sajabana
❤ mikaresep beberesih repot-FREE. Tetep papayung layar GPS Anjeun jelas tur lebu-gratis, kantun ngusap eta kalawan kaen microfiber. Teu perlu make zat pembersih ngabahayakeun.

Pencét Patalina pikeun Meuli di Amazon: https://amzn.to/2yxejXV


$ 14.89 USD $ 18.99 USD
kuantitas
- +

rincian


2017-2020 Honda CRV Protector Screen Cover Anti-blue Light 7-Inch (Kiri-Kiri Girang)

Papayung layar pelindung anti CRare 2019

Naha Anjeun Peryogikeun Pasang Protektor Screen Navigasi CRV?

LFOTPP papayung layar navigasiInstalasi Léngkah Standar

1. Ngabersihan tampilan anu kalawan lawon alkohol, lajeng a wipes lawon layar tampilan garing, tungtungna miceun partikel lebu jeung stiker a.
2. Tingali film hémat gelas ka pidangan pikeun mastikeun yén éta cocog.
3. Taliti nyabut pilem napel tina balik kaca jeung nempatkeun eta dina tampilan nu.
Lamun aya kénéh sabagian lebu, ngangkat gelas rada na make lebu jang ngaleupaskeun debu nu.
4. Lamun sagalana geus katuhu, kantun nempatkeun pilem gelas tempered ngalawan tampilan ti payun tampilan bakal jalan.

SISISFACTION dijamin - Saatos Sale Service

-Installation masalah kayaning gelembung atawa kasalahan pamaké séjén
protectors layar -Damaged
-Does teu cocog alat Anjeun
poé -30 euweuh alesan keur balik

LFOTPP bijil

LFOTPP

Prosés Produk

LFOTPP

LFOTPP mangrupakeun produsén profésional dina aktipitas ngembangkeun Benz Interior Decoration, desain, produksi sareng jual.

Kami keukeuh janten mobil mobil tercinta sareng hirup gampangna, kami bakal mere Anjeun anu ngajamin kualitas alus.

LFOTPP tulus ngaharepkeun gawé bareng bisnis bisnis , ngurangan biaya pangiriman internasional mahal pikeun konsumén.

Panalungtikan Ayeuna: lfotpp@gmail.com