Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

2019 2020 Toyota RAV4 Navi Screen Protector 7-Inci

  • ❤ PRECISE FIT : Khusus Dirancang pikeun 2019 2020 Toyota RAV4 7-Inch Media Center layar. Maksimalkeun Nila layar anjeun
  • ❤ sababaraha pertahanan téhnologi. Bertulang kaca keur dua kali jauh kakuatan salaku alternatif non-tempered sarta lalawanan éféktif, ngalawan goresan tina poéan maké, komo péso jeung kenop.
  • ❤ HD & lemes Toel Rarasaan, jadi gampang pikeun ngabersihan, ngan hipu wipe.Ultra ipis, Ultra jelas, dijieun ku digosok, rounded edges sarta nyadiakeun 99.99 persen HD kajelasan sarta toél akurasi.
  • ❤ VISUALS jelas tur garing. Masang panutup layar moal mangaruhan kamampuhan warna, ikon ukuran na layar toél tina tampilan GPS Anjeun. Ieu ngan bakal tetep aman ti lebu, goresan, minyak, jeung cai jeung sajabana
  • ❤ mikaresep beberesih repot-FREE. Tetep papayung layar GPS Anjeun jelas tur lebu-gratis, kantun ngusap eta kalawan kaen microfiber. Teu perlu make zat pembersih ngabahayakeun.
$ 12.99 USD $ 14.98 USD
ukuran
kuantitas
- +

rincian


2019 2020 Toyota RAV4 Protector Screen Navi

2013-2018 RAV4 6.1 inci

TOYOTA RAV4 papayung layar 2017

2013-2018 RAV4 7 inci

papayung layar rav4

2019-2020 RAV4 7 inci

2019 Toyota-Rav4 7 inci Témbongkeun papayung

2019-2020 RAV4 8 inci

asesoris interior rav4

Naha Anjeun ngabutuhkeun masang Car Napigasi Screen papayung?

LFOTPP papayung layar navigasi

Hambalan Instalasi baku:


1. Ngabersihan tampilan anu kalawan lawon alkohol, lajeng a wipes lawon layar tampilan garing, tungtungna miceun partikel lebu jeung stiker a.
2. Teundeun pilem gelas tempered on tampilan anu, pikeun mastikeun éta fittable.
3. Taliti nyabut pilem napel tina balik kaca jeung nempatkeun eta dina tampilan nu.
Lamun aya kénéh sabagian lebu, ngangkat gelas rada na make lebu jang ngaleupaskeun debu nu.
4. Lamun sagalana geus katuhu, kantun nempatkeun pilem gelas tempered ngalawan tampilan ti hareup, tampilan bakal jalan.

【Saatos-Sale Service】

-Installation masalah kayaning gelembung atawa kasalahan pamaké séjén

protectors layar -Damaged

-Does teu cocog alat Anjeun

poé -30 euweuh alesan keur balik

【Sertipikat kami】

LFOTPP