Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

Asesoris Toyota Rav4 | Cangkrutan Pad Armén pikeun Toyota Rav4 2019-2020 | Panutup Pad Gerak Tinggi Ngadamel pikeun Toyota Rav4 | Ngabugkeun nyetir kacapean

  • ArahaCompatible For: 2019 2020 Toyota Rav4 Armrest Heightening Pad.
  • 💖Multifunctional Artrest Box Pad Pad: Heightening Pad, Storage Space, Hold Water Cup Convenient to Passumpang to Water Water.
  • 💖Tingkatkeun Fungsi Memori Pad Padamaran: Ngabarkeun Tekanan sareng Saluyukeun Sikep Seueur. Lengan na Teu Aspék Langkung Langkung. Lalaunan Ngalungkeun deui Foil Memori pikeun nyebarkeun Tekanan kanggo nyetir Lila. Jurusan Kasalahan.
  • 💝Product Material: Kulit Domba Bélong, Non-toksik sareng Tasteless, Material Friendly.
  • MethodInstallation Metode: Nangtoskeun Orientasi Pamasangan, Pasang Band Elastis dina Botol Langsung, Saluyukeun Posisi anu Saé, sareng Lengkep Pamasangan.
$ 37.97 USD $ 48.99 USD
ukuran
kuantitas
- +

rincian


Asesoris Toyota Rav4 | Cangkrutan Pad Armén pikeun Toyota Rav4 2019-2020 | Panutup Pad Gerak Tinggi Ngadamel pikeun Toyota Rav4 | Ngabugkeun nyetir kacapean

hideungToyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

Jalur BeureumToyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

Garis Bodas

Toyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

bodas

Toyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

coklat

Toyota-Rav4-Interior-Accessories-Armrest-Pad-Cushion-for-Toyota-Rav4-2019-2020-Armrest-Heightening-Pad-Cover-Compatible-for-Toyota-Rav4

2019 2020 Toyota RAV4 Armrest Pad Kusyen Kauntungan Foam Memori:

1) Slow lambat hartina bahan gaduh kamampuan lalaunan cacad. Saatos cacad ku kakuatan luar, lalaunan bakal balik deui ka bentuk aslina. Hartina, bahanna gaduh kombinasi viskositas sareng élastisitas, nyerep dampak énergi kinétik, sareng tiasa dianggo sababaraha kali tanpa permanén cacad.

2) Sipat sensing suhu Éta nunjukkeun sensing suhu awak manusa, laun janten lemes, sareng nyerep tekanan awak manusa pikeun nyaluyukeun awak manusa kana sikep anu paling séhat. Pikeun bagian anu henteu ngaruh suhu manusa di handap, éta masih ngajaga kakuatan dukungan anu cekap;

3) Sipat Viscoelastic Éta hartosna yén produk sags dina tekenan, tapi henteu nunjukkeun kakuatan rebound kuat (sapertos sag dina tekenan); nalika tekenan dipiceun, produk laun bakal balik deui kana bentuk aslina (sapertos pamulihan spring);

Nelepon "lambat laun" a "bubuk tekanan enol", anu hartosna nalika ngagolér dina éta, sigana sapertos ngambang dina permukaan cai atanapi méga, sareng kulitna teu aya tekanan; Kanyataanna, bahan rebound lambat tiasa nyaluyukeun bentuk henteu teratur tina komprési Kaayaan anu saimbang, nyaéta, lalaunan tiasa dicocogkeun sareng adaptasi kana obyek tekanan, sareng tiasa masihan kakuatan anu paling saragam.



Saatos jasa Dijual:️✍️✍️

1. Upami anjeun teu puas kana produk kami atanapi parantos maréntahkeun barang anu lepat. Punten terangkeun heula ku ngirim pesen atanapi e-mail. Kami bakal ngawalon anjeun dina 24 jam sareng nawiskeun anjeun jasa anu saé.


2. Upami anjeun puas kana produk kami, punten tinggalkeun eupan balik pikeun anjeun produk atanapi ulasan produk. Kami ngahargaan dukungan anjeun.


3. Sateuacan anjeun ngantunkeun tanggapan négatip, mangga ngahubungi kami heula ngeunaan masalah anjeun sareng kami bakal ngabales ka anjeun ASAP pikeun manggihan cara anu pangsaéna pikeun méréskeunana. <<< lfotpp@gmail.com