Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

2008-2012 BMW 3 Series Runtuyan Napigasi Pindah GPS layar (8.8-Inch)

⑴ 9H Tempered Kaca: Nangtayungan layar Anjeun ti scratch, ngabeledug jeung lebu;

⑵ Ngurangan kacapean panon anjeun;

⑶ Nyegah nu Sidik Smudge layar nu;

⑷ membela layar anjeun ti minyak atawa hal kotor lianna.

LFOTPP Mobil Asesoris Produsén ier Pangiriman , Kami nawiskeun harga borongan. Panalungtikan Ayeuna : lfotpp@gmail.com

[Qiege]

2008-2012 BMW 3 Series Runtuyan Napigasi Pindah GPS layar (8.8-Inch)

2009-2014 BMW X1 / BMW X3 / BMW X4 / BMW X5 / BMW X6 Napigasi Témbongkeun GPS layar papayung (8.8-Inch)

Naha Naha anjeun kedah masang BMW Navigasi Screen Protector?

LFOTPP papayung layar navigasi

Instalasi Léngkah Standar

1. Ngabersihan tampilan anu kalawan lawon alkohol, lajeng a wipes lawon layar tampilan garing, tungtungna miceun partikel lebu jeung stiker a.
2. Tingali film hémat gelas ka pidangan pikeun mastikeun yén éta cocog.
3. Taliti nyabut pilem napel tina balik kaca jeung nempatkeun eta dina tampilan nu.
Lamun aya kénéh sabagian lebu, ngangkat gelas rada na make lebu jang ngaleupaskeun debu nu.
4. Lamun sagalana geus katuhu, kantun nempatkeun pilem gelas tempered ngalawan tampilan ti payun tampilan bakal jalan.

SISISFACTION dijamin - Saatos Sale Service

-Installation masalah kayaning gelembung atawa kasalahan pamaké séjén

protectors layar -Damaged

-Does teu cocog alat Anjeun

poé -30 euweuh alesan keur balik

LFOTPP bijil

LFOTPP

Prosés Produk

LFOTPP

LFOTPP mangrupakeun produsén profésional dina aktipitas ngembangkeun, desain, produksi jeung penjualan.
Simkuring keukeuh kana ukuran nasabah, salami urang ngalakukeun, maka kami bakal méré anjeun jaminan kualitas alus.

pabrik bakal nyadiakeun konsumén jeung kaperluan speed na kualitas.
Urang ngumpulkeun sababaraha taun pangalaman profésional, pabrik geus salawasna geus adhering ka "integritas, kualitas, stabilitas, inovasi" falsafah bisnis, minat nyadiakeun konsumén urang kalawan kualitas hadé, harga leuwih nguntungkeun, layanan leuwih nyugemakeun.
Urang tulus kasampak maju ka gawé sareng anjeun!

Desainer: LFOTPP

$ 15.99 USD $ 19.88 USD
kuantitas
- +