Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

2019-2020 BMW 3 Series G20 Digital Dashboard Screen Protector 12.3-Inch (Henteu Hole)

⑴ Anti layar sepuh.

Screen layar 9H Tempered : Nangtayungan layar anjeun ti Scratch, Explosion and Debris;
⑶ Ngurangan Kacapean Panon anjeun;
⑷ Nyegah Screenprint Smudge Screen;
⑸ Ngajaga layar anjeun tina Minyak atanapi Hirup Répéténén.
⑹ Jieun Kahirupan anjeun janten Leuwih hadé , Simpen Dihutbah Anu Bantosan Anu aya Sadaya.

LFOTPP Car Asesoris Produsén, Supplier, Simkuring Tawarkeun Harga borongan.
Panalungtikan Ayeuna: lfotpp@gmail.com

[Qiege]

2019-2020 BMW 3 Series G20 Digital Dashboard Screen Protector 12.3-Inch (Henteu Hole)

2019-2020 BMW 3 Series G20 Digital Dashboard Protector Screen

Naha Naha anjeun kedah masang BMW Navigasi Screen Protector?

LFOTPP papayung layar navigasi

Instalasi Léngkah Standar

1. Ngabersihan tampilan anu kalawan lawon alkohol, lajeng a wipes lawon layar tampilan garing, tungtungna miceun partikel lebu jeung stiker a.
2. Tingali film hémat gelas ka pidangan pikeun mastikeun yén éta cocog.
3. Taliti nyabut pilem napel tina balik kaca jeung nempatkeun eta dina tampilan nu.
Lamun aya kénéh sabagian lebu, ngangkat gelas rada na make lebu jang ngaleupaskeun debu nu.
4. Lamun sagalana geus katuhu, kantun nempatkeun pilem gelas tempered ngalawan tampilan ti payun tampilan bakal jalan.

SISISFACTION dijamin - Saatos Sale Service

-Installation masalah kayaning gelembung atawa kasalahan pamaké séjén

protectors layar -Damaged

-Does teu cocog alat Anjeun

poé -30 euweuh alesan keur balik

LFOTPP bijil

LFOTPP

Prosés Produk

LFOTPP

LFOTPP mangrupakeun produsén profésional dina aktipitas ngembangkeun Benz Interior Decoration, desain, produksi sareng jual.
Kami keukeuh janten mobil mobil tercinta sareng hirup gampangna, kami bakal mere Anjeun anu ngajamin kualitas alus.
LFOTPP tulus ngaharepkeun gawé bareng bisnis bisnis , ngurangan biaya pangiriman internasional mahal pikeun konsumén.
Panalungtikan Ayeuna: lfotpp@gmail.com

$ 18.99 USD $ 22.98 USD
kuantitas
- +