Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

BMW 3 Seri F30 Panyekel Telepon Féter 2013-2020, BMW 3 Sambungkeun Gunung Telepon Siri, Prinsip Mékanika: Triangle Stabilitas Gravity Linkage

🔶BMW 3 Series Panyekel Telepon Mobil Mobil 2013-2020 Cocog Kanggo 4.7-6.5 "Model Screen Of iPhone, Samsung, Moto, Huawei, Nokia, LG, Smartphone.

🔶Work ku Prinsip Mékanika, Pusat Gravitasi Tempatna Di Pusat Triangle, Tanpa Nempatkeun, sareng Stabil Ngalawan Bumps.

BARébat Gravitasi Telepon sélulér Mekanisme Linkage, Sareng Tangan Anu Nguasa Pikeun Telepon Batin Dina Ngaronjatkeun Pangaruh Dipasang.

🔹Hard Scratch-proof, Gravitasi Linkage, Free Rotation, Gagah Gagah.

🔹Asina Khusus outlet Udara CRV, Saatos Masang, Henteu Ngalanglang Béntang Katémbong Anjeun, nyetir Kaamanan.

$ 35.89 USD $ 45.89 USD
kuantitas
- +

rincian


BMW 3 Seri F30 Panyekel Telepon Féter 2013-2020, BMW 3 Sambungkeun Gunung Telepon Siri, Prinsip Mékanika: Triangle Stabilitas Gravity Linkage

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

BMW-3-Series-F30-Phone-Holder-2013-2020,BMW-3-Series-Phone-Mount

Ngaran Produk: BMW 3 Runtuyan Gravitasi Mobil Mobil Panyekel Telepon Mobile 2013-2020

Matéri: Sél Serat Karbon

BMW 3 Series Panyekel Telepon Mobil Mobil :

  • Tombol Home sareng port data data sélulér sélulérna disimpen, anu henteu mangaruhan operasi normal.
  • Satpam aktip anu aktip, nangkeup telepon sélulér: pinter ngagunakeun prinsip bantalan alih, pikeun telepon sélulér anu ukuranna béda, panangan panangan tiasa napel dina daerah anu panggedéna, janten langkung tetep sareng dipercaya.
  • Éta nambihan silikon lemes dina segitiga, éta nyegah nyeri telepon waé tina nabrak.
  • Gampang nyandak atanapi nempatkeun telepon, BMW 3 Series wadah telepon mobil otomatis bakal ngaluyukeun éta.
  • Upami aya alesan pikeun anjeun teu puas, mangga hubungi kami kalayan ngahubungi kami ngaliwatan tab "Pesanan anjeun" dina akun LFOTPP. kami bakal ngabales anjeun dina 24 jam sareng méréskeun masalah anjeun saloba mungkin.