Gorobag My

deukeut

Free pengiriman barang

$ 10 OFF $ 60 Kode Diskon: 662

obral

Panggantian Mobil Mobil Pangganti-Pangalusna Nyambungkeun Mobil Universal Universal-Bantuan Ngaganggu Lamaeun Nyétang dina jarak jauh

LFOTPP mangrupikeun asesoris interior mobil, acuan adat ti mobil asli, produk éksisién sareng kualitas punjul dina harga terjangkau, urang sacara profesional dina apdet mobil, janten jalma langkung saé.


Desainer: LFOTPP

$ 42.68 USD $ 67.89 USD
warna
Kulit Hideung sareng Garis Hideung
Kulit Hideung sareng Jalur Beureum
Kulit Hideung sareng Garis Bodas
Brown Kulit
kuantitas
- +

rincian


Pangalusna Mobil Gerbang Universal

kumaha carana ngalereskeun armrest kulit dina mobil

Fungsi: Bantal angkatan mobil didamel tina Memori anu ngeusian yén suqashs henteu aya bentukna, ngaleungitkeun tekenan, supados awak karasa santai sareng nyaman.eel santai sareng santai.

INVENTION AUTO COZY: Pad panangan mobil gaduh desain érgonomik énggal anu nyayogikeun hiji kanyamanan ekstrim anu ngadukung kana panangan, sampurna pikeun jalma anu kaserang paritis dina perawat atanapi nyetir waktos anu panjang unggal dinten kalayan kacapean pigeulang.

PREMIUM MEMORY FOAM PADDING: Kami ningkatkeun pangisi pikeun bahan busa memori kualitas pikeun ngajamin umur jasa anu panjang, ngajaga bentukna sareng ngiringan bentukna saatos gancang saatos ekstrusi, kiriman hébat sareng pangiriman.

INSTALASI HASSLE-GRATIS: kusyen kurungan kulit tengah mobil bantosan gampang dipasang dina tutup konsol sareng dua tali elastis tanpa ngageser, anjeun tiasa nyaluyukeun panjang pikeun cocog sareng naon waé jenis konsol.

UNIVERSAL: Tali anu santai tina kendat konsol tengah pas pisan ku konsol tengah mobil ukuran ukuranana.

Kulit Hideung sareng Garis Bodas

panangan kulit mobil

Kulit Hideung sareng Garis Hideung

ngagantian konsol pusat mobil

Kulit Hideung sareng Jalur Beureum

bagian konsol tengah

Brown Kulit

Pangalusna Mobil Gerbang Universal