Tarjamahkeun basa asli anjeun

2016-2017 Audi Q2 Q7 Tengah MMI Témbongkeun Screen papayung

⑴ 9H Tempered layar: Nangtayungan layar Anjeun ti scratch, ngabeledug jeung lebu;
⑵ Ngurangan kacapean panon anjeun;
⑶ Nyegah nu Sidik Smudge layar nu;
⑷ membela layar anjeun ti minyak atawa hal kotor lianna.

LFOTPP Car Asesoris Produsén, Supplier, Simkuring Tawarkeun Harga borongan.
Panalungtikan Ayeuna: lfotpp@outlook.com


Naha Anjeun ngabutuhkeun masang Car Napigasi Screen papayung?

LFOTPP papayung layar navigasi

Hambalan Instalasi baku:


1. Ngabersihan tampilan anu kalawan lawon alkohol, lajeng a wipes lawon layar tampilan garing, tungtungna miceun partikel lebu jeung stiker a.
2. Teundeun pilem gelas tempered on tampilan anu, pikeun mastikeun éta fittable.
3. Taliti nyabut pilem napel tina balik kaca jeung nempatkeun eta dina tampilan nu.
Lamun aya kénéh sabagian lebu, ngangkat gelas rada na make lebu jang ngaleupaskeun debu nu.
4. Lamun sagalana geus katuhu, kantun nempatkeun pilem gelas tempered ngalawan tampilan ti hareup, tampilan bakal jalan.

【Saatos-Sale Service】

-Installation masalah kayaning gelembung atawa kasalahan pamaké séjén

protectors layar -Damaged

-Does teu cocog alat Anjeun

poé -30 euweuh alesan keur balik

【Sertipikat kami】

LFOTPP

Item patali