Tarjamahkeun basa asli anjeun

2019 Audi A8 Napigasi Screen pepet Plastik Film [potongan 4]

1. Alus Transparansi: tékstur Ipis, supaya layar navigasi anjeun geus ditangtayungan, tapi ogé teu mangaruhan panémbong estetika navigasi.
2. Kuat Résistansi Dampak: Lamun hiji obyék éksternal ngahaja némpél dinya, éta ogé bisa nyimpen layar navigasi anjeun aman tur ditangtayungan tina karuksakan nanaon.
3. Alus Suhu adaptability: Naha éta panas dina usum panas atawa tiis dina mangsa, Anjeun bisa make eta kalawan kapercayaan, sabab bisa tahan duanana tiis sarta suhu luhur.
4. Bending tinggi: Leuleus ngalipet, kawas kalenturan girlish, bisa narilep jadi kurva, sarta moal pegat.
5. kaunggulan mékanis: The lapisan luar téh lancar tur lampu, jadi Anjeun bisa masang eta dina layar navigasi tanpa mangaruhan fitur tactile of navigasi éta pisan.



Naha Anjeun ngabutuhkeun masang Navagation Screen papayung?
Nyegah Sidik Smudge layar.
Ngajaga layar Anjeun ti scratch, ngabeledug jeung lebu.
Membela layar anjeun ti minyak atawa hal kotor sejen, Ngurangan kacapean panon anjeun.
Lamun anjeun ngajalankeun kalawan gadis denok anjeun / budak, anjeun tiasa ningali kabogohna / beungeutna tina eta.


Hambalan instalasi
1. Ngabersihan tampilan anu kalawan lawon alkohol, lajeng a wipes lawon layar tampilan garing, tungtungna miceun partikel lebu jeung stiker a.
2. Teundeun pilem gelas tempered dina £ tampilan ¬to mastikeun éta fittable.
3. Taliti nyabut pilem napel tina balik kaca jeung nempatkeun eta dina tampilan nu.
Lamun aya kénéh sabagian lebu, ngangkat gelas rada na make lebu jang ngaleupaskeun debu nu.
4. Lamun sagalana geus katuhu, kantun nempatkeun pilem gelas tempered ngalawan tampilan ti payun tampilan bakal jalan.

Urang bakal dikirim Anjeun Panggantian haratis pikeun:

-Installation masalah kayaning gelembung atawa kasalahan pamaké séjén

protectors layar -Damaged

-Does teu cocog alat Anjeun

poé -30 euweuh alesan keur balik

Item patali